Question: Wat betekent A-Klasse Mercedes?

Contents

De Mercedes-Benz A-Klasse is een hatchback en eerder MPV uit het C-segment geproduceerd door de Duitse autofabrikant Mercedes-Benz. De auto werd geïntroduceerd in 1997 en is tot de dag van vandaag in productie. ... De A-Klasse is de kleinste auto uit het assortiment van Mercedes-Benz.

Het staat voor de snelste en daarmee ook meest kostbare modellen van Mercedes-Benz. De A-Klasse is de enige hatchback van Mercedes-Benz en de A-Klasse is als geen ander model gericht op een jonge groep kopers. Terwijl de grotere modellen van Mercedes-Benz schitteren met chroom, hoogwaardige materialen, zeeën van ruimte en een weelderige uitrusting, kiest de A-Klasse voor een heel andere insteek.

De vormgeving is veel eleganter, waarbij slechts een paar welgemikte lijnen voor een tijdloos voorkomen zorgen.

Wat betekent A-Klasse Mercedes?

Vrijwel het gehele dashboard wordt in beslag genomen door een enorm beeldscherm. Dat staat niet alleen prachtig, het heeft ook een meerwaarde boven traditionele klokken.

De bestuurder kan namelijk zelf kiezen welke gegevens hoe en waar worden getoond. Alle functies kunnen worden bestuurd Wat betekent A-Klasse Mercedes?

het beeldscherm en via gesproken commando's. En terwijl praten tegen de mobiele telefoon wat onwennig en overbodig is, is praten tegen de auto een uitkomst omdat de bestuurder de handen vol heeft. Het navigatiesysteem kan namelijk trajecten lees: circuits leren. Daarnaast kan de bestuurder tot in het Wat betekent A-Klasse Mercedes? detail bepalen hoe het anti-slip systeem, de motor en de versnellingsbak zich dienen te gedragen wanneer sportief wordt gereden.

Niet zinnig, maar wel heel leuk, zijn de vele grafiekjes en statistiekjes over onder andere vermogensafgifte en G-krachten.

Favoriet van de testredacteur blijft echter het Burmester audiosysteem, dat ook in iedere andere A-Klasse leverbaar is. Wat de A35 ook exclusief maakt, is de aankleding met een sportstuur bekleed met alcantarasportstoelen en een unieke afwerking met donkere tinten. De geïntegreerde hoofdsteunen zijn Wat betekent A-Klasse Mercedes? genoeg om ook lange bestuurders extra veiligheid te bieden.

Wel nemen de kuipstoelen meer ruimte in beslag, waardoor de beenruimte achterin iets minder is dan in een standaard A-Klasse.

In plaats daarvan heeft de A35 een 2. Dat is zo'n 75 pk minder vermogen dan de A45 die hij opvolgt, maar daar is de prijs ook naar let op: de co2-belasting voor de A35 is volgens een veel strengere norm berekend dan die van de A45, daarom is het prijsverschil na belastingen veel kleiner dan ervoor. Ondanks het geringere vermogen sprint de A35 in 4. Kies voor de sport-stand en de A35 reageert meer dan gretig op het gaspedaal. Ook op hoge snelheid is een golf van stuwkracht voelbaar en de remmen 330 mm grote remschijven met 1 zuiger achter en 350 mm voor met 4 zuigers zijn uiterst bijterig.

Hoe vervang je de ruiten van de Mercedes A

Voor de broodnodige sensatie klinken tijdens het schakelen spectaculaire knallen uit de uitlaatpijpen. De zeventraps automaat schakelt razendsnel dankzij een dubbele koppeling en draagt echt bij aan de Wat betekent A-Klasse Mercedes? ook een getraind coureur kan niet zo snel schakelen als deze elektronica. Ondanks het feit dat dit een turbomotor is, wordt mooi opgebouwd naar een piek en kan de A35 langdurig piekvermogen leveren.

Dankzij vierwielaandrijving nadruk op voorwielaandrijving, alleen in extreme gevallen 50% achterwielaandrijving kan de A35 Wat betekent A-Klasse Mercedes? vermogen ook daadwerkelijk op het asfalt overbrengen en betekent volgas geen wielspin, maar maximaal presteren. Verruil de sport-stand voor de comfortabele modus en dit gele racemonster toont zich van een verrassend beschaafde kant.

Dan speelt de motor een toontje lager, schakelt de automaat zo vroeg mogelijk om brandstof te besparen en is het gedaan met het knallen en sputteren uit de uitlaat. Dan keert de rust terug in de cabine en leent deze druktemaker zich ook prima voor het afleggen van lange afstanden.

Wat betekent A-Klasse Mercedes?

Weggedrag De A35 dankt zijn sportieve karakter aan meer dan alleen de sterke motor en het alerte mechaniek. Het gehele koetswerk is sterker gemaakt en onder de motor is een aluminium plaat aangebracht, Wat betekent A-Klasse Mercedes?

Wat betekent A-Klasse Mercedes?

de krachten beter verwerkt kunnen worden en de auto scherper stuurt. Daarbij is de wielophanging aangepast voor betere communicatie tussen het mechaniek en de bestuurder. Dit verschil is niet alleen merkbaar wanneer sportief wordt gereden, ook in het dagelijks verkeer is merkbaar dat de A35 een exactere besturing heeft en mooier in balans is. De A35 geeft daarom vanaf het eerste moment veel vertrouwen. In de stad biedt de A35 het nodige comfort en zelfs verkeersdrempels worden met het nodige gemak genomen.

Bovendien is de A35 niet opdringerig wanneer voor de normale of Wat betekent A-Klasse Mercedes? stand is gekozen. Op snelheid en in de sport-stand zorgt het aangepaste onderstel ervoor dat de bestuurder het maximale uit de auto kan halen.

Verschil tussen Mercedes A Klasse en B Klasse

Binnen het gestelde budget biedt de A35 uitstekende prestaties en zelfs het nodige spektakel. Die delen keer-op-keer mokerslagen uit, terwijl de A35 juist vlijmscherp is. Tegelijkertijd overtuigt de A35 zelfs als het topmodel van de A-Klasse. Indien gewenst biedt de A35 het nodige comfort voor intensief, dagelijks gebruik. Tenslotte maakt de elektronica iedere A-Klasse simpelweg slimmer dan de concurrentie.

Reach out

Find us at the office

Kilbourn- Heiniger street no. 27, 89231 Papeete, French Polynesia

Give us a ring

Tyjah Lebre
+94 417 889 988
Mon - Fri, 9:00-19:00

Join us